Behandlingsforløbet

        Anne Solsø, kiropraktor

Behandlingsforløbet


Første konsultation


Undersøgelsen omfatter en udførlig sygehistorie og en grundig undersøgelse som minimum af området med besvær. Ofte suppleres undersøgelsen med mere almene undersøgelser som fx blodtryksmåling eller ligende.


Det kan være nødvendigt at supplere med en røntgenundersøgelse. På Sundhedscentret i Tarm er der røntgendiagnostiskafdeling, der tager imod patienter fra kl. 8 til16 alle hverdage.


Behandlingen hos en kiropraktor består typisk af flere elementer: Information og rådgivning. Manuel behandling i form af kiropraktisk manipulationsbehandling, bløddelsbehandling og øvelsesinstruktion.


Opfølgende behandling


Ved efterfølgende konsultationer begynder du og kiropraktoren med at vurdere din nuværende tilstand, evt. fremskridt, om anbefalede øvelser forløber planmæssigt mm. Dette har til formål hele tiden at vurdere dit behov for evt yderligere behandlinger, samt om der skal suppleres med anden relevant behandling.


Du skal være opmærksom på, at let ømhed eller opblussen af problemet kan forekomme i dagene efter konsultationen. Dette er ikke et tegn på forkert behandling.


Oftest er en enkelt behandling ikke tilstrækkelig for at opnå et optimalt resultat.


Afslutning af behandlingsforløb


I samråd med dig, afsluttes behandlingsforløbet, når der vurderes at der ikke er behov for yderligere behandling, eller hvis anden behandling/træning/udredning via læge er mere relevant.Tilbagefald


I nogle tilfælde kan man opleve at problemet vender tilbage. I så fald anbefales du at henvende dig hos kiropraktoren tidligt, da der derme er gode muligheder for at blive smertefri eller ganske få behandlinger.Forebyggende behandling


Ved gentagne tilbagefald af problemet, der er godt belyst, vil forebyggende behandling komme på tale. Der kan være faktorer der spiller ind på problemet i bevægeapperatet, som ikke kan elimineres. Det kan være ensformige gentagne bevægelser, arbejdsstillinger der ikke kan ændres eller ligende. Her vil forebyggende behandling være en mulighed, så generne ikke får lov at vokse sig store.

Det er bedre at forebygge end at helbrede.


Bestil en tid 


Med vores online booking kan du nemt bestille en tid til behandling.


Klik og bestil en tid onlineDu er også velkommen til  at ringe og bestille en tid på telefon 21 38 68 80. Jeg er klar ved telefonen alle hverdage kl. 10-11.